IMG_2849.JPG

Nyhedsbrev November/December

  Kære medlemmer  og venner af Haderslev KFUM og KFUK!

   

  Det sker i December:

  • Så er det lige før .....December og julen står for døren. Den store julekasse med julepynt skal ned fra loftet, juletræet skal købes, pyntes og inden vi ser os om er det hele overstået, og juletræet skal ud igen. Og der er det så at vi i Haderslev KFUM og KFUK gerne vil hjælpe en del af Haderslevs borgere ( mod beskeden betaling naturligvis :) ) med at komme af med træet igen. - ligesom vi plejer .... så kom og vær med:

   

  • 28.12. 2017: Vi mødes v. Synshallen på Norgesvej kl. 10.00, og cykler/går rundt med løbesedler i et par timer på et på forhånd bestemt rute. Der er baggagerumskaffe bagefter. Man kan få en rute til en anden dag, hvis man er forhindret i at komme. (der er brug for flest denne dag)
  • 6.1. 2018: Vi mødes v. Synshallen på Norgesvej kl. 10.30, og kører rundt, og indsamler juletræer til kl. ca. 12.30. der er baggagerumskaffe bagefter.

  Tilmelding på hc@hanne-clausen.dk eller tlf. 23207082 eller på sedlen i Foreningshuset

   

  Nyt fra seneste bestyrelsesmøde:

   

  • Ny Teenklub: der inviteres til julefrokost d. 5. december til snak om opstart -klub, mv. Helene, Peter, Linda, er faste ledere og derudover er der flere ledere ad hoc fra Tensing mv.
  • Graffitien på huset kan ikke komme af. Så vi maler det over senere.
  • Evaluering af "Foreningsarrangement den 25. oktober": Det var en fin aften, men bestyrelsen synes at en foreningsaften i denne form bliver overflødig i forhold de øvrige klubtilbud og ønsker mere at satse på kirkecaféerne o.l.

  Hvis der laves fællesarrangementer opfordrer bestyrelsen til at holde det på en klubaften